Fiducia. Patientia. Aequitas.

Despre Noi

Societatea Civilă de Avocați Cherecheș & Cherecheș a luat ființă în anul 1993, prin asocierea cabinetelor individuale Cherecheș Lucia și Cherecheș Ion Liviu.

Societatea noastră este specializată încă de la început în procesele de redobândire a imobilelor și bunurilor confiscate abuziv în perioada regimului comunist din România de la proprietarii de drept. De altfel, suntem printre puținele societăți de avocatură din România specializate pe acest domeniu.

Până în prezent, societatea noastră a soluționat un număr impresionant de dosare – atât în țară, cât și la Curtea Europeană de Justiție, revendicând proprietăți importante, în ciuda unui cadru legislativ extrem de dificil.

Societatea noastră oferă clienților consultanță juridică, reprezentare în instanță și asistență până la recuperarea imobilelor sau bunurilor.

Orientati Catre

Redobândire a imobilelor și bunurilor confiscate abuziv
100%
Consultanță juridică
100%
Reprezentare în instanță și asistență până la recuperarea imobilelor sau bunurilor.
100%

Parteneri Fondatori

CHERECHEȘ LUCIA
CEO Partener fondator

Avocat definitiv din anul 1989. 1987-1989 Avocat stagiar 1989-1991 Specializat în drept comercial, înființarea primelor firme din România. 1991-1993 Specializat în a

CHERECHEȘ ION LIVIU
Partener fondator

Avocat definitiv din anul 1986. Studii postuniversitare de limba engleză la Facultatea de Limba Engleză din cadrul Universității București. 1989-1991 Specializat în